Robin Mobile

De tijd van onbeperkt mobiel internet leek even voorbij te zijn. Natuurlijk zijn er providers die ‘iets’ bieden dat er op lijkt. Maar bij deze partijen val je terug op een trage snelheid van je internet na het overschrijden van je maandelijks limiet (internetbundel). Dan kan je nog wel posten op bijvoorbeeld Facebook of via Whatsapp, maar de gein gaat er dan wel snel van af. Want je verbinding is echt heel traag.

Robin Mobiel
En toen was er Robin Mobile (RM) met ‘onbeperkt alles’. Dat wil zeggen onbeperkt sms-en, bellen en internetten. En dat ook nog eens via het KPN netwerk. Een jonge partij die vast en zeker een groot deel van de markt gaat pakken. Wat bij RM is het internet, echt onbeperkt. En op snelheid.

Echt onbeperkt
Men kent nu 3 abonnementen waarbij je maandelijks oneindig veel smsjes, belminuten en internet MB’s krijgt. Je kunt je databundel dus ook niet overschrijven; het is echt onbeperkt. Je abonnement is dagelijks opzegbaar. De drie abonnementen variëren alleen qua internetsnelheid. Alle drie de abonnementen bieden alles onbeperkt aan.

Vast bedrag
Het goedkoopste abonnement kost je 29,95 zonder extra kosten. Ook kent RM geen aansluitkosten. Een perfecte oplossing.

Nadeel
Het enige nadeel is – voor zover echt een nadeel – dat je alleen een sim only abonnement kunt aanvragen. Men verkoopt geen toestellen; je krijgt alleen een simkaart. Je huidige toestel moet dus wel simlock vrij zijn.