TV op mobiele telefoon populairder

maart 4th, 2013 by admin Leave a reply »

TV kijken op mobiele telefoons wordt steeds populairder zo blijkt uit het onderzoek van Stichting Kijkonderzoek over de 2e helft van 2012. Men deed het onderzoek onder ruim 5.268 personen van boven de 13 jaar en nog eens 6.190 huishoudens. Er werd gevraag naar het gebruik van mobiele telefoons, tablets, pc’s en spelcomputers.

TV kijken
Het blijkt dat de meeste respondenten toch nog de PC gebruikt voor een bezoek op het internet. De tablet en mobiele telefoon lopen nog flink achter. Ook het TV kijken gebeurt nog altijd het meest via de PC en tablet.  De mobiele telefoon wordt hiervoor nog weinig gebruikt. Toch is er een stijging in dit gebruik van 2,3% naar 7%. Dit is een stijging ten op zichten van het eerste half jaar van 2012.

Lees alle cijfers in het rapport van Stichting Kijkonderzoek.

Advertisement