T-Mobile nieuwe bundel: Onbeperkt Alles

augustus 29th, 2012 by admin Leave a reply »

T-Mobile komt met een nieuwe bundel vanaf 3 september 2012, de ´Onbeperkt Alles´ bundel. Dit lijkt een antwoord te zijn op de trend bij providers om sms en bellen onbeperkt aan te bieden zoals Vodafone en Telfort doen. Maar ook richt T-Mobile zich hiermee op de grootverbruiker. Deze groot verbruiker krijgt dus wel extra kosten bovenop zijn huidige abonnement. Maar goed, dan kan je wel alles onbeperkt doen.

Wat houdt de bundel in?
Dit is een bundel waarmee je onbeperkt kunt bellen, smsen en internetten. De bundel is alleen af te nemen als je al een Smart abonnement hebt bij T Mobile (zie hieronder). De  (extra) bundel kost je 20,– euro per maand. Deze 20,– komt dus bovenop je huidige abonnement.  

Overzicht abonnementen waarmee je deze bundel kunst aanschaffen
De bundel is alleen verkrijgbaar als je een Smart Start 600, Smart Plus 570, of iSmart 500-abonnement hebt afgesloten. Ook bij Sim Only 550, Sim Only 600, en Sim Only 750 is de voordeelbundel verkrijgbaar.

Heeft dit toekomst?
We verwachten eigenlijk van niet. Het is duidelijk dat bellen en sms-en afnemen; de consument belt minder en sms’t ook minder. Dus daardoor zal de consument niet verleid worden een extra bundel aan te schaffen.

Advertisement