Verhoging internetsnelheid KPN

juni 25th, 2012 by admin Leave a reply »

KPN voert vanaf vandaag (25 juni 2012) een behoorlijk internetsnelheid verhoging door en wel van 50 Mb/s naar 80. Dit geldt wel alleen voor consumenten die vanaf vandaag een Premium internetabonnement of Alles-in-één Pakket Premium (Internet, Interactieve TV en vast bellen) aanschaffen van KPN.

Bestaande KPN-klanten die al een van deze Premium abonnementen hebben, zullen (indien mogelijk) eind 2012 ook een hogere snelheid, tot 80 Mb/s, krijgen.

Ook krijgen bestaande en nieuwe Premium klanten ontvangen vanaf nu ook kosteloos PC Veilig (t.w.v. 5,- euro per maand) bij hun abonnement.

KPN verhoogde eerder al de snelheid van de Standaard internetabonnementen. In november 2011 werden deze snelheden verhoogd van 20 Mb/s naar 30 Mb/s en in februari j.l. werden ze verhoogd van 30 Mb/s naar 40 Mb/s.

Het is de bedoeling van KPN dat men het koper netwerk blijft voorzien van hogere snelheden.

Advertisement