KLM gaat Wifi testen voor in het vliegtuig

juni 11th, 2012 by admin Leave a reply »

In het vliegtuig erop los internetten, filmpjes kijken, muziek luisteren of Facebooken. Het komt nu wel erg dichtbij. KLM en Air France gaan je die gelegenheid bieden. Om dit te bewerkstelligen gaan de maatschappijen vanaf 2013 testen. Vliegtuigen van beide maatschappijen zullen worden voorzien van Wifi.

Men zal de testen uitvoeren in twee Boeing 777-300’s. In deze vliegtuigen kunnen dus straks passagiers met hun smartphone, tablet of nootbook contact maken. Welke tarieven de airliner gaat rekenen voor Wifi is nog niet duidelijk.

Ook zullen de maatschappijen een website online zetten men onder andere allerlei services zoals het laatste nieuws, relevante TV zenders en informatie over de reislocaties.

Genieten dus! Dat zal een andere manier van vliegen gaan opleveren.

Zie Persbericht.

Advertisement