Enorme toename dataverbruik buitenland T-Mobile

juni 29th, 2012 by admin Leave a reply »

T-Mobile brengt vandaag een aantal interessante gegevens naarbuiten over het internetverbruik in de EU.

Men laat weten dat het mobiele dataverbruik van abonnee´s sinds juli 2011 is verachtvoudigd! Dat is natuurlijk een enorme toename.  En wel over een periode van één jaar.

Ook lijkt het erop dat deze toename is gekomen door de invoering van een nieuw abonnement destijds, het Travel – Surf abonnement. Hierdoor werd internetten in het buitenland een stuk goedkoper en overzichtelijker. Dit abonnement werkt met passen voor ´zones´ van geldigheid.

De meeste data via T-Mobile wordt verbruikt in Frankrijk en wel 24%. Daarna volgende Spanje, Duitsland en België.

Ook T-Mobile heeft haar prijzen aangepast in navolging van het EU besluit om de prijzen voor internet, sms en bellen in het buitenland goedkoper te maken. T-Mobile heeft het vakantie abonnement aangepast waardoor er per week of per dag een tegoed is dat niet kan worden overschreden.

 

Advertisement