KPN deze zomer nieuwe abonnementen

mei 8th, 2012 by admin Leave a reply »

Dinsdag 8 mei 2012 heeft KPN een jaarlijkse bijeenkomst gehouden voor de KPN medewerkers over de voortgang van het strategisch plan tot 2015. Tijdens deze bijeenkomst werd ook meegedeeld dat men momenteel werkt aan nieuwe abonnementen. En het komende anderhalf jaar wordt het bestaande GSM netwerk gemoderniseerd. Dit zijn de belangrijkste punten van deze bijeenkomst.

Men maakt op de website bekend dat in de lijn van recente introducties van nieuwe abonnementen bij de merken Hi en Telfort, KPN einde van deze zomer komt met nieuwe, mobiele abonnementen. Ook KPN vernieuwt de abonnementen in bijna een jaar tijd, voor de tweede keer.

Het ligt voor de hand dat de nieuwe abonnementen sterk zullen lijken op de nieuwe abonnementen van T-Mobile en Telfort. Daarbij zie je een trend om de hoeveel mobiel internet los te koppelen van bel- of smsbundels. Je kunt dus als consument steeds vaker kiezen voor alleen mobiel internet MB’s of juist alleen voor belminuten.

Advertisement