Mobiel bankieren app ING een miljoen keer gedownload

april 13th, 2012 by admin Leave a reply »

Vandaag is de Mobiel Bankieren App van de ING voor de miljoenste keer gedownload. ING laat weten dat dit de volgende getallen oplevert: gemiddeld 6200 downloads per dag, 43.000 per week en 190.000 per maand. Dit allemaal sinds de lancering november 2011. Een mooi prestatie! En een bewijs dat men steeds minder vrees heeft om mobiel te bankieren. ING levert nu deze app voor iPhone, iPad, Android en Blackberry.

Ook de feedback button in de app wordt gretig gebruikt volgens ING. En ING doet hier ook wat mee. Sterker nog, men geeft vandaag een update waarin veel opmerkingen van klanten zijn meegenomen.

Trends
Er zijn ook al duidelijk ‘gebruikerstrends’ te zien. Zo checkt men massaal op salarisdagen het saldo. Het aantal mannen dat de app gebruik is aanzienlijk hoger dan het aantal vrouwen. De app is het meest populair onder jongeren vanaf 12 jaar.

Wat is er nieuw?
Je kunt nu gemakkelijk contacten toevoegen aan je adresboek. Ook kun je gemakkelijk rekeningen sorteren en verbergen. Uiteraard blijft ING luisteren naar de gebruiker en blijft men de app verbeteren.

Advertisement