Gratis WiFi Albert Heijn winkels

januari 5th, 2012 by admin Leave a reply »

Proef met gratis WiFi in twaalf Albert Heijn-winkelsZaandam, 4 januari 2012 – Albert Heijn start in twaalf winkels een proef met het gratis aanbieden van WiFi. Albert Heijn wil hiermee het gebruik van boodschappenhulp Appie in de winkel nog makkelijker maken.

Proef
Aanleiding van deze proef is dat er in een aantal Albert Heijn-winkels geen mobiel internet beschikbaar is. Om de mobiele boodschappenhulp Appie in de winkel te kunnen gebruiken is internet noodzakelijk. Met deze proef wil Albert Heijn onderzoeken of de klant behoefte heeft aan draadloos internet in de winkel. Daarbij wordt ook gekeken naar het aantal klanten dat via het draadloze netwerk Appie gebruikt.

Gratis WiFi
De proef gaat draaien in twaalf winkels. In de ene helft van de winkels wordt volledig gratis internet aangeboden en in de andere helft wordt internet aangeboden met een dagmaximum van 60 minuten. Daarna is het mogelijk om een bundel bij te kopen. Op de winkelruit komt een sticker zodat klanten zien dat er gratis WiFi wordt aangeboden. De proef start op 4 januari en loopt 6 maanden. Halverwege 2012 wordt de proef geëvalueerd.

Appie
Appie is een service van Albert Heijn die klanten helpt bij het onthouden, kiezen en doen van hun boodschappen. Appie is beschikbaar voor iPhone en Androidtoestellen en op ah.nl. Albert Heijn wil graag dat klanten in de winkel gebruik kunnen maken van Appie.
.Overzicht van de winkels
Schippergarage 7 1315 SC Almere
Van Baerlestraat 33A 1071 BC Amsterdam
Veerstraat 20 1404 CH Bussum
Paduaweg 3 3734 GG Den Dolder
Lekkenburg 2 2804 XA Gouda
Kapittelweg 267 1216 HZ Hilversum
Burgemeester van Stamplein 270 2132 BH Hoofddorp
Lindenlaan 10 1271 BA Huizen
Boogaardplein 22 2284 DM Rijswijk
Argonautenweg 1 3054 RP Rotterdam
Marinus Bolkplein 4 3067 AK Rotterdam
Peppelweg 155 3053 GL Rotterdam

Persbericht AH.

Advertisement